keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Sitkeä flunssa on vienyt voimia jo reilun viikon ajan. Silti saatiin kunnialla vietettyä kuopuksen 3-vuotissynttärit. Kakuksi tein tällä kertaa robotin. Sisälle tuli mustikka-vadelmamoussea ja päälle Valion suklaakermaa. Hyvä tuli!

Aloittelin myös joulukalenteriprojektin Katja Lahden innoittamana. Itse lähdin toteuttamaan sitä mieheni mummin tekemään pellavaliinaan. Leikkelin taskut vanhasta joululiinasta ja neuloilla siihen voi myös ripustella joulukoristeita/askarteluja oman mielen mukaan. Toivottavasti saan sen valmiiksi ennen joulukuuta. :) Taskuihin on ajatuksena laitella koko perheen yhteisiä joulunvalmistelupuuhia. Vinkkejä otetaan vastaan!


Aamulypsyllä suunnittelin  lasten kanssa puuhastelua pihalla. Esimerkiksi syksyisten lehtien keräämistä, kanalan siivousta, pihan laittoa talvikuntoon yms, mutta aamutoimien, tiskien, pyykkien, siivoamisen ja vispipuuron teon jälkeen ei enää olekkaan niin innostunut olo. Vielähän tässä kerkeäisi. Toisaalta lukuinnostuskin on taas herännyt eli sohvannurkkakin näyttäisi aika houkuttelevalta.

2 kommenttia:

  1. Hmm... Minulla on ollut lapsilla samankaltainen joulukalenteri joskus ammoin. Siis tekemisiä yms. Meillä siinä oli ainakin piparien leipomista, lyhteen vieminen linnuille, korttien tekoa, laatikoiden valmistusta, kakkujen leipomista, siivousta, joulukuusen hakua, joulusadun (ei siis evankeliumi vaan joku sopiva satua) kuuntelua, havujen hakua, talon koristelua ja olipa mukana jotain siivoustakin.

    SMYsi

    VastaaPoista
  2. Samantyylisiä puuhia on minunkin listalle kertynyt. Joulukoristelua, leivontaa ja siivoustakin. :) Varmaan kaikki ovat innoissaan sen luukun kohdalla. Jos ei joka luukkuun löydy puuhaa, niin laitan sitten jonkun joululorun ja pari karamelliä. Nyt pitäisi vaan malttaa ommella taskuja kiinni.

    VastaaPoista